top of page

ZONDAG  26 november

Sunflower trio
trio sunflower.jpg

Programma

Felix Mendelssohn Bartholdy 
Sonntagsmorgen
Abendlied
Herbstlied
Fanny Hensel-Mendelssohn
Mein Liebchen wir saßen beisammen
Blumenlied
Im wunderschönen Monat Mai
Johannes Brahms
Die Meere
Die Schwestern
Hugo Wolf
Auch kleine Dinge können uns entzücken
Anakreons Grab
Franz Schubert
Nur wer die Sehnsucht kennt
Willkommen und Abschied
PAUZE
Georg Friedrich Händel (piano)
Menuet in G mineur, HWV 434 (arr. Wilhelm Kempff)
Henry Purcell
We, the Spirits of the Air
Giacomo Carissimi
Lungi Omai
Georg Friedrich Händel
Caro amico amplesso!
Let’s Imitate her Notes Above
The Lord is my Strength and my Song
De Torrente in Via Bibet
Antonio Vivaldi
Laudamus Te
Gioachino Rossini
Qui Tollis Peccata Mundi
Leo Delibes
Duo des Fleur

Sarah Meyer (1998) sopraan.

Voordat zij haar studie aan het Conservatorium Maastricht begon, voltooide de Duitse sopraan een opleiding tot docent ademhaling, spraak en stem. In september 2021 begon zij haar conservatoriumstudie onder leiding van Yvonne Schiffelers.

Gedurende haar kindertijd en adolescentie zong Sarah in talrijke koren in haar geboortestad Hannover, waar zij ook optrad in producties van het Staatstheater Hannover.

Kort na haar verhuizing naar Maastricht begon Sarah Meyer samen met Malena Hoffmann duetten te zingen van onder andere Brahms, Mendelssohn, Rossini, Purcell, Händel en Vivaldi als vocaal duet, begeleid door Koen Vroemen op de piano.

 

Koen Vroemen (2003) studeert Hoofdvak Piano bij Joop Celis, Hoofdvak Koordirectie bij Hans Leenders en Bijvak Zang bij Riamund Nolte aan het Conservatorium Maastricht. Bij Hans Leenders volgt Koen tevens privé-orgellessen.

Na een succesvolle carrière als jongenssopraan profileert Koen zich nu als solist, kamermusicus, (Lied)begeleider en co-repetitor op piano en orgel, maar ook als zanger en koordirigent. Momenteel dirigeert hij het Gemengd Zangkoor Holtum en Mannenkoor de Wiejerdzangers uit Sint Joost. Hij heeft reeds gemusiceerd in vrijwel alle grote theaters van Nederland en hij werkte onder meer samen met Studium Chorale, Opera Zuid, Philharmonie Zuid-Nederland, Capella Sine Vinculis, Toonkunstkoor Roermond, Franciscuskoor Venlo, Marjon Lambriks, Martin Hurkens, Reinbert de Leeuw en The King’s Singers. Tevens heeft hij meermaals opgetreden voor (inter)nationale televisie en geeft hij regelmatig interviews voor radioprogramma’s of kranten. Koen heeft reeds vele concertreizen gemaakt en masterclasses/lessen gevolgd bij wereldwijd gevierde musici in/uit/naar Israël, Frankrijk, Rusland, Spanje, Japan, Duitsland, de VS en het VK.

 

Malena Hoffmann (2001) sopraan.

De jonge zangeres uit Duitsland begon tijdens haar pubertijd met zingen in verschillende koren en ensembles.

Haar eerste ervaringen op het podium deed ze op toen ze toetrad tot het jeugdkoor van het Stadttheater Gießen, waar ze ook haar eerste solo zong als hoofdrolspeelster in de kinderopera "Eloise" van K. Jenkins.

Malena Hoffmann had privé-zanglessen bij Prof. Katharina Kutsch in Freiburg en Gabriele Hierdeis in Grünberg voordat ze naar Maastricht verhuisde.

In de zomer van 2021 zong ze in het koor van de operaproductie "Carmen" van G. Bizet in het kader van de Jeunesse Musicales in Weikersheim. Sinds september 2021 studeert Malena Hoffmann bij Yvonne Schiffelers aan het Conservatorium Maastricht.

 

De 3 musici werken nu al een kleine 2 jaar samen en beleven veel plezier aan het studeren van nieuw repertoire en het geven van toegankelijke concerten van niveau.

bottom of page